"Be better, do better!"
Tabara de educatie nonformala

 

11800381 10153405270975490 951610398541650307 nÎn perioada 31 iulie - 06 august 2015, în Centrul de Agrement 2 Mai, judetul Constanta, s-a desfasurat proiectul de tineret "Be better, do better!". Au participat reprezentanti din 5 judete: Arges, Galati, Giurgiu, Mehedinti si Gorj.
Proiectul nascut din dorinta tinerilor de a se întâlni, a interactiona si a face schimb de experiente cu alti voluntari a depasit toate asteptarile. 
În cele 6 zile participantii au experimentat în Centrul de agrement 2 Mai, numeroase jocuri non-formale, de cunoastere, de team-building, energizere, ateliere tematice: leadership, autocunoastere, comunicare, public speaking, managementul voluntarilor etc.
Proiectul a oferit instrumente suficiente participantilor pentru a-si îmbogati cunostintele, implica în proiecte/ activitati de voluntariat si a consolidat cooperarea între parteneri, astfel încât, pe viitor sa fie dezvoltate, în mod efectiv, noi si variate activitati. 
Câteva impresii ale participantilor...O saptamâna cu activitati minunate, Initiativa laudabila, Schimb de experienta util, Felicitari, Multumiri, Speram sa mai participam si anul viitor ... 
Aceasta tabara a contribuit pentru tinerii participanti la însusirea notiunilor de baza privind metodele si instrumentele de educatie nonformala, valorificarea ideilor de proiecte de tineret, dezvoltarea si autocunoasterea personala.
Proiectul este cuprins în Calendarul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Arges pentru anul 2015 si a avut drept scop îmbunatatirea ofertei de activitati de tip nonformal pentru tinerii implicati în activitati specifice. Acesta a fost realizat în parteneriat cu AIESEC Pitesti, care a asigurat formatorii pentru activitatile desfasurate în cadrul taberei.