CURS DE FORMARE: Participarea tinerilor

Piteşti, 16 – 18 septembrie 2016

 

formare 30 de tineri din 12 tari se reunesc in baia mare la un curs de formare organizat de ymca romania

 

 

Dacă eşti dornic să te implici cât mai mult în comunitate, te aşteptăm în perioada 16-18 septembrie 2016 la Centrul de Tineret Pitesti!

 

 

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş împreună cu lucrători de tineret voluntari  organizează în cadrul proiectului „Dialog structurat 2016 - TineREŢEA” cursul de formare cu tematica „Participarea tinerilor”.

 

 

Cursul se adresează tinerilor și persoanelor care lucrează cu tinerii, care vor să  pună în practică concepte precum participare și voluntariat, includere și dialog, prin intermediul activităților din sfera învățării non-formale.

 

 

Inscrierile se pot face la adresa de email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it până la data de 12 septembrie 2016. Locurile sunt limitate. Cursul este gratuit, însă nu se vor deconta costurile de transport, cazare și masă.

 

 

TineREȚEA este o structură inițiată de Ministerul Tineretului și Sportului prin proiectul Dialog Structurat 2016 co-finanțat prin Programul Erasmus+ al Comisiei Europene și de către Ministerul Tineretului și Sportului.