Concluzii Curs “Leadership & Management”

curs leadership in organizatii web

 

 

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Arges a  organizat în zilele de 21, 22, 23 octombrie a.c., la Centrul de Tineret Piteşti, cursul „Leadership&Management”, la care au participat 20 de tineri.

 

Obiectivele in sustinerea acestui curs au fost:

  • Familiarizarea participantilor cu notiuni generale despre management si leadership; si conturarea profilului unui manager si al unui leader, cu intelegerea calitatilor si defectelor pentru fiecare tip de conducere;
  • Cresterea gradului de constientizare privind responsabilitatea individuala pentru invatarea continua;
  • Invatarea unor modalitati de stabilire a aobiectivelor si intelegerea necesitatatii dezvoltarii unui plan de dezvoltare personala;
  • Intelegerea si acceptarea greselilor si a esecurilor ca facand parte din drumul catre succes;
  • Transmiterea sperantei in propriile realizari si a dorintei de dezvoltare continua, incepand cu propriile valori, caracter, atitudine.

Obiectivele au fost indeplinite, confirmarea regasindu-se in opinia participantilor la curs exprimata in scris cu ajutorul postit-urilor utilizate in acest scop, dintre care citez:

„Am invatat ca esecul inseamna si succes. Multumesc. Aveam mare nevoie” / „ Am descoperit ca formarea personala si leadershipul sunt mai mult decat interesante”. Participantii au considerat cursul coerent si cursiv, presarat cu jocuri educative, cu povesti si exemple din viata reala, aceste lucruri determinandu-i sa aiba mai multa incredere in potentialul propriu si mai multa speranta de reusita in viitor.

 

Participantii au dat dovada de interes si implicare, au fost activi, au raspuns la intrebari si au adresat, la randul lor intrebari, s-au implicat in dezbaterile de grup pe echipe.